Poate omul trăi fără Dumnezeu?

cruce_deces_35235

                                               

aLD15SEP

Răspuns: Contrar afirmațiilor ateiștilor și agnosticilor care au trăit de-a lungul timpului, omul nu poate trăi fără Dumnezeu. Omul poate avea o existență muritoare fără recunoașterea lui Dumnezeu, însă nu fără realitatea lui Dumnezeu.Creator fiind, Dumnezeu este Cel care a dat naștere vieții umane. A spune că omul poate exista în afara lui Dumnezeu este similar cu a afirma că un ceas poate exista fără un ceasornicar sau o poveste poate exista fără un povestitor. Noi Îi datorăm existența noastră lui Dumnezeu, în imaginea căruia am fost creați (Geneza 1:27). Existența noastră depinde de Dumnezeu, fie că recunoaștem existența Lui sau nu.Ca Susținător, Dumnezeu continuă să ofere viață (Psalmul 104:10-32). El este viața (Ioan 14:6) și toată creația este ținută împreună prin puterea lui Hristos.cropped-walk-away-764751.jpg

                                                    Marcu 12: 29            

Dumnezeul nostru, este un singur Domn

  • 1 Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu tot cugetul tău şi cu toată puterea ta’. Iată porunca dintâi.
  • 2 Iar a doua este următoarea: ‘Să* iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.’ Nu este altă poruncă mai mare decât acestea.”

   O lectie de viata (video)

Un om dupa Voia Lui Dumnezeu este acela care are o inima sincera si sensibila,si care are mila si dragoste fata de semenii lui.Ca sa te binecuvinteze Dumnezeu,trebuie ca tu la randul tau sa fii o binecuvantare pentru altii.Atat iubesti cat daruiesti.

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Poate omul trăi fără Dumnezeu?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s