Cerul este un loc al intalnirii celor neprihaniti

Ferice de cei prigoniti din pricina neprihanirii, caci a lor este Imparatia cerurilor!

(Mat.5:10) 322

Toti acei care au murit inaitea noastra nu se vor mai intoarce.
Nici unul nu se mai intoarce de acolo la noi. Sa nu va fie frica sa treceti pe aici, prin cimitir. Inca seara, pe aici ar trebui sa coborati, printre cruci. Pentru ca dvs. trebuie sa pricepeti, ca nimeni care a plecat, nu se mai intoarce. Voi veti pleca. Noi vom pleca la ei, ei nu mai vin la noi. Cei care-s in iad, nu pot. Cei care sunt in rai, nu vor. Nu este asa? E simplu. Ne vom intalni cu totii.

Dar cel mai frumos loc este acela in care ma voi intalni cu Isus. E Mantuitorul nostru. Intalnirea noastra cu Isus, acuma, prin Duhul lui Dumnezeu Il avem aici. Dar atunci, Il vom vedea fata in fata. Ne vom intalni cu cei ce au murit inainte de noi. Ne vom intalni cu cei ce vor muri dupa noi. Si ma voi intalni cu voi, cu o singura conditie, daca v-ati facut si voi rezervare.

Si ultima intamplare, pe care v-am mai spus-o eu, ca sa vedeti cum e cerul, Intr-o zi, o lebada vine si aterizeaza acolo, intr-o zona frumoasa, intr-o balta. Un cocor se plimba prin apa, cum se plimba ei. Era o broasca, si un melc, tot cu capul in pamant: „De unde vii,” zice catre lebada? „Din cer,” zice ea. „Cum e acolo?” „Frumos. Frumos… sa zbori, sa vezi dincolo de nori. Atata frumusete… Plutesti, numai intinzi aripile si te duce curentul. Nu faci nici un efort. Esti tu singur. Nu tu, poluare,” zice lebada, „nimic. Nu, tu, oameni sa te enerveze.” Ea tot cu capul acolo, in balta, „Da, e frumos in cer?” „Da. Da.” „Dar melci, nu sunt acolo?” „Nu. Melci sunt pe pamantul asta.” Si cat o sa stati cu capul in jos, tot melci o sa vedeti, si facturi de platit, si necazuri si framantari ,si dureri si medicamente compensate. Si toate aceste lucruri le veti vedea, daca va uitati numai la pamant. Melci, toata ziua. Uitati-va spre cer, acolo-i Isus Hristos. Cele mai frumoase lucruri ne vin de acolo. Va trebui sa ni se faca dor de cer. E locul care ni l-a pregatit Isus Hristos. E un loc personal, e un loc al nostru, e un loc al recompensei, e un loc al reintalnirii, eu nloc sfant. E cerul pe care ni-l dorim cu totii.

V.Pustan

Sursă: Cerul este un loc al intalnirii celor neprihaniti

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s