Evanghelisti in tari bogate

De cand m-am pocait de 5 ani,eu n-am vazut vreun pastor care sa-si doreasca sa mearga si sa evanghelizeze in tari sarace precum : Nigeria,Congo,Zimbabwe,India,etc..si din nefericire nici nu cred ca voi vedea ..

Nu vorbesc de misionari ,vorbesc de pastori !!

Insa e uimitor faptul cum ei fac orice efort pentru a ajunge sa evanghelizeze in tari precum: Anglia,Spania,Norvegia,America,Germania,etc..Intamplarea ..face ca aceste tari sunt si foarte bogate,iar fratii foarte darnici. N-as putea sa-l vad pe Apostolul Pavel ca isi alegea tara si tinutul in care urma sa evanghelizeze (propovaduiasca) in functie de veniturile acelor oameni.mike-murdock-money

Si cum ramane cu raspandirea Evangheliei la toate neamurile la toate popoarele?

Sa presupunem ca este o mare foame de Cuvant in bisericile burdusite de euro si dolari unde fratii-s sanatosi,cu atat mai mult este nevoie de Cuvant acolo unde oamenii mor din cauza saraciei si  din nefericire multi nemantuiti.

Legatura confortului,banii si egoismul de a nu-si face vrasmasi niste duhuri rele sunt si ele motive care stau la baza ignorantei lor.

preacher-with-raining-money

Pastoriti turma lui Dumnezeu care este sub paza voastra, nu de sila, ci de bunavoie, dupa voia lui Dumnezeu; nu pentru un castig marsav, ci cu lepadare de sine. (1Pet.5:2)* Nicio sluga nu poate sluji la doi stapani; caci sau va uri pe unul, si va iubi pe celalalt sau va tine numai la unul, si va nesocoti pe celalalt. Nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui Mamona.” (Luc.16:13)

Sursă: Evanghelisti in tari bogate

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Evanghelisti in tari bogate&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s