Biserica azi accepta neadevarul si pacatul

Tot mai mult aud predici spuse de oameni care nu implinesc Cuvantul Lui Dumnezeu din cauza ca sunt compromisi cu pacatul,si tot mai mult aud de oameni care au fost inlaturati din biserici pentru ca ei nu au fost de acord sa se compromita.
Acesti predicatori fatarnici ocolesc versete din biblie care au la baza importanta implinirii Cuvantului si pedeapsa neascultarii,pentru a nu-si supara auditoriu.
Domnul Isus ne spune „dupa roade ii veti cunoaste”.Omul lui Dumnezeu trebuie sa aiba o calauzire cereasca,cand este nevoie peste o biserica de corectare sa corecteze,cannd este nevoie de mangaiere sa mangaie, cand este nevoie de mustrare sa mustre.Dar astazi atat unii pastori cat si unii crestini,iau din biblie doar partea cu Harul,ei inca traiesc fireste nu si-au rastignit firea cu poftele ei,le place sa li se gadile urechile si sa nu li se vorbeasca de Judecata viitoare.
Cand li se vorbeste de pocainta sunt adeasea iritati si nemultumiti,firea din ei rabufneste cand Cuvantul Domnului este spus curat si nediluat.
Matei 15:14″ Lasati-i: sunt niste calauze oarbe; si cand un orb calauzeste pe un alt orb, vor cadea amandoi in groapa.”

 

Matei 23:24. Povatuitori orbi, care strecurati tantarul si inghititi camila!
25. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi curatati partea de afara a paharului si a blidului, dar inauntru sunt pline de rapire si de necumpatare.
26. Fariseu orb! Curata intai partea dinauntru a paharului si a blidului, pentru ca si partea de afara sa fie curata.
27. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi sunteti ca mormintele varuite, care pe din afara se arata frumoase, iar pe dinauntru sunt pline de oasele mortilor si de orice fel de necuratenie.
28. Tot asa si voi, pe din afara va aratati neprihaniti oamenilor, dar pe dinauntru sunteti plini de fatarnicie si de faradelege.

* Daca unora nu le place sa li se vorbeasca de pocainta si de schimbarea vietii in Hristos de ce s-au mai botezat in apa? Ca doar ei sunt buni.
Nu ajuta o scalda la nimic.Ioan botezatorul le spunea „fii de naparci”..fugiti de mania viitoare.Stia deci ca nu erau Nascuti din Nou ci doar vroiau o scalda.
Nu vroiau sa-L urmeze pe Domnul ci doar emotia de moment ii impingea sa intre in apa.
Daca nu vrei sa te schimbi si sa iti innoiesti viata langa Isus Hristos zilnic,zilnic sa recunosti ca esti un pacatos,daca nu esti dependent de Isus,totul e in zadar.”….iti merge numele ca traiesti dar esti mort”.Cerceteaza-te acum priveste in Lumina Evangheliei…esti mort sau viu ?

Matei 7:19 „Orice pom care nu face roade bune este taiat si aruncat in foc.”

Daca n-ar domnii pacatul in biserica ,ea s-ar inmultii,oamenii din lume ar venii la Hristos,dar atat timp cat pocaitul a devenit nepocait si s-a facut mai rau ca cel din lume nu se va intampla nimic,decat o asteptare infricosatoare al focului vesnic pentru cei neroditori care nu numai ca n-au rodit ei dar au mai pus piedici si altora care vroiau sa faca ceva pentru Imparatie.

„De altfel, toti cei ce voiesc sa traiasca cu evlavie in Hristos Isus vor fi prigoniti.” (2Tim.3:12)

 

Sursă: Biserica azi accepta neadevarul si pacatul

Un gând despre &8222;Biserica azi accepta neadevarul si pacatul&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s