Ce facem cu viata noastra ?? Cum o traim?

Sursă: Ce facem cu viata noastra ?? Cum o traim?

Reclame

4 gânduri despre &8222;Ce facem cu viata noastra ?? Cum o traim?&8221;

 1. Întrebi: „Ce facem cu viata noastra ?? Cum o traim?”
  R. Care viață, ce a fost vechi s-a dus (2 Corinteni 5:17), iar dacă acum că sunt „o făptură nouă, nu trăiesc exact așa cum spune Biblia sunt un mincinos și dovedesc contrariul, adică nu sunt o făptură nouă și nici creștin nu sunt, ci pretind numai. La Romani 6:2-5 este scris:
  Noi, care am murit faţă de păcat, cum să mai trăim în păcat?
  Nu ştiţi că toţi câţi am fost botezaţi în Isus Hristos, am fost botezaţi în moartea Lui?
  Noi, deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morţi prin slava Tatălui, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă.
  În adevăr, dacă ne-am făcut una cu El printr-o moarte asemănătoare cu a Lui, vom fi una cu El şi printr-o înviere asemănătoare cu a Lui.

  Şi El a murit pentru toţi, pentru ca cei ce trăiesc să nu mai trăiască pentru ei înşişi, ci pentru Cel ce a murit şi a înviat pentru ei (2 Corinteni 5:15).

  Aceasta este adevărata trăire, altfel este înșelăciune (în care trăiesc cei mai mulți). Știu că pentru mulți acestea sunt „doar” versete din Biblie, dar nu trebuie să fie „doar versete”, ci trebuie să fie pur și simplu modul de trăire. Este acesta modul tău de trăire, sau pentru tine este diferit?

  Aceste versete trebuiesc trăite de către credincioși, altminteri degeaba spun că sunt creștini, pentru că dovedesc că nu-l iubesc pe Isus (Ioan 14:23-24).

  Am fost răstignit împreună cu Hristos şi trăiesc…, dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine. Şi viaţa pe care o trăiesc acum în trup o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit şi S-a dat pe Sine Însuşi pentru mine. (Galateni 2:20)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s