Crezi in Dumnezeu?

jesus-in-nazareth

 

Iadul este real pregatit demonilor si oamenilor care se impotrivesc Cuvantului Lui Dumnezeu.
Iar cerurile si pamantul de acum sunt pazite si pastrate, prin acelasi Cuvant, pentru focul din ziua de judecata si de pieire a oamenilor nelegiuiti. (2Pet.3:7)
Isus i-a raspuns: „Adevarat, adevarat iti spun ca, daca nu se naste cineva din apa si din Duh, nu poate sa intre in Imparatia lui Dumnezeu.
Ce este nascut din carne este carne, si ce este nascut din Duh este duh.
Evrei 3:7. De aceea, cum zice Duhul Sfant: „Astazi, daca auziti glasul Lui,nu va impietriti inimile, ca in ziua razvratirii, ca in ziua ispitirii in pustiu,
Luati seama, dar, fratilor, ca niciunul dintre voi sa n-aiba o inima rea si necredincioasa, care sa va desparta de Dumnezeul cel Viu.
Ci indemnati-va unii pe altii in fiecare zi, cata vreme se zice: „astazi”, pentru ca niciunul din voi sa nu se impietreasca prin inselaciunea pacatului.
Cine crede in Fiul lui Dumnezeu are marturisirea aceasta in el; cine nu crede pe Dumnezeu Il face mincinos, fiindca nu crede marturisirea pe care a facut-o Dumnezeu despre Fiul Sau. (1Ioan.5:10)
Credinta este puntea de legatura intre tine si Dumnezeu.
Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire, (Rom.10:10)
Totusi temelia tare a lui Dumnezeu sta nezguduita, avand pecetea aceasta: „Domnul cunoaste pe cei ce sunt ai Lui”; si: „Oricine rosteste Numele Domnului sa se departeze de faradelege!” (2Tim.2:19)
Credinta adevarata in Dumnezeu face o transformare vizibila in omul care crede,se produce schimbarea gandirii lui,schimbare de sentimente; remuscare, regret, cainta.
Schimbare a spiritului, înnoirea mintii dorind sa faca Voia Lui Dumnezeu; orientarea fundamentala a vietii, prin care vrea sa ajunga la îndumnezeire.

Reclame