Evanghelisti in tari bogate

De cand m-am pocait de 5 ani,eu n-am vazut un pastor din prejurimi sa mearga si sa evanghelizeze in tari sarace precum : Nigeria,Congo,Zimbabwe,India,etc..si din nefericire nici nu cred ca oi vedea ..

Nu vorbesc de misionari ,vorbesc de pastori !!

Insa e uimitor faptul cum ei fac orice efort pentru a ajunge sa evanghelizeze in tari precum: Anglia,Spania,Norvegia,America,etc..Intamplarea ..face ca aceste tari sunt si foarte bogate,iar fratii foarte darnici. N-as putea sa-l vad pe Apostolul Pavel ca isi alegea tara si tinutul in care urma sa evanghelizeze (propovaduiasca) in functie de veniturile acelor oameni.mike-murdock-money

Si cum ramane cu raspandirea Evangheliei la toate neamurile la toate popoarele?

Sa presupunem ca este o mare foame de Cuvant in bisericile burdusite de euro si dolari unde fratii-s sanatosi,cu atat mai mult acolo unde oamenii din cauza saraciei mor si mor din nefericire nemantuiti.

Legatura confortului,banii si egoismul de a nu-si face vrasmasi niste duhuri rele sunt si ele motive care stau la baza ignorantei lor.

preacher-with-raining-money

Pastoriti turma lui Dumnezeu care este sub paza voastra, nu de sila, ci de bunavoie, dupa voia lui Dumnezeu; nu pentru un castig marsav, ci cu lepadare de sine. (1Pet.5:2)* Nicio sluga nu poate sluji la doi stapani; caci sau va uri pe unul, si va iubi pe celalalt sau va tine numai la unul, si va nesocoti pe celalalt. Nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui Mamona.” (Luc.16:13)

Reclame