FRANKLIN GRAHAM: „Islamul ne-a declarat război şi e timpul să îi dăm un răspuns decisiv”!

 

 

Franklin-graham-american-flag-1

În urma atacului ISIS de la Paris, evanghelistul Franklin Graham a transmis un mesaj dur la adresa Statului Islamic (ISIS), provocând SUA alierea cu vechii prieteni din Europa pentru a opri islamizarea. Acesta a declarat:

„Islamul a declarat război lumii şi e chiar timpul ca noi să recunoaştem aceasta şi să-i dăm un răspuns decisiv. Joi (12 noiembrie), atentatorii sinucigaşi au atacat oraşul Beirut, luând vieţile a cel puţin 41 de persoane şi rănind 200 – acesta fiind cel mai înverşunat atac din capitală de la sfârşitul războiului civil (1990) din Liban. Cu doar două săptamâini în urmă ISIS a detonat un avion cu reacţie rus, luând 224 de vieţi. Apoi atacurile şocante şi devastatoare din Paris. Să nu uităm ce ei deja au făcut în SUA, cauzând moartea a circa 3000 de oameni pe 11 septembrie 2001 şi apoi masacrul de la Maratonul din Boston în 2013. Adăugaţi la aceste atacuri şi „lupii singuratici” (islamişti care acţionează pe cont propriu, în numele unor grupări, dar în afara unei structuri organizate şi comandate), care şi-au urmat chemarea de a aduce prăpădul şi teroarea, e o listă lungă.

Cum a spus Alain Bauer, fostul consilier de securitate a guvernului francez, la postul de televiziune CBS în timpul programul „60 de Minute”: „Noi trebuie să luăm ISIS pe cuvânt. Sunt de acord: ei ne-au spus ce au de gând să facă. Ţinta lor este cucerirea lumii. Ei vor să ne controleze, ei vor să ne distrugă. Nu ştiu cum dumneavoastră, dar eu nu doresc să trăiesc sub islam. Nu-mi voi pleca genunchiul înaintea nimănui, cu excepţia Dumnezeului Atotputernic. Biblia spune că: „în Numele lui Isus, să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pământ şi de sub pământ şi orice limbă să mărturisească, spre slava lui Dumnezeu Tatăl, că Isus Hristos este Domnul” – şi aceasta include şi genunchii islamiştilor”, a conchis Alain Bauer.

Noi trebuie să alegem un preşedinte şi lideri care să fie dispuşi să lupte împotriva Statului Islamic. Noi trebuie să ne unim forţele cu Rusia, care a fost aliatul nostru în cel de-al II război mondial, cu Franţa, care este vechiul nostru aliat, cu Germania şi cu alţii pentru a distruge vrăjmaşul. Franţa deja răspunde atacurilor de vineri, dar va fi nevoie de mult mai mult pentru a-i opri.

Lumea noastră se află într-un mare pericol. Noi trebuie să cerem lui Dumnezeu milă, har şi protecţie. Mă rog ca SUA să se întoarcă la Dumnezeu până nu e prea târziu”, a declarat Franklin Graham pe pagina sa de Facebook.

Rugaţi-vă pentru propăşirea Evanghelia şi pacea Domnului peste fiecare inimă care Îl cunoaşte sau vrea să aibă o relaţie personală cu Domnului Isus.

Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro FRANKLIN GRAHAM: „Islamul ne-a declarat război şi e timpul să îi dăm un răspuns decisiv”!
Anunțuri